HOGYAN MŰKÖDIK

A szórakoztató szelfi fotókabinunk segítségével egy teljesen új dimenziót adhatsz az eseményedhez.Az egyedi RETRO / VINTAGE kialakításnak köszönhetően minden rendezvényre alkalmazható, ahol segít, hogy pillanatod különleges legyen.Köszönhetjük ezt a sokféle témájú kellékválasztéknak, amelyek különféle rendezvényekre alkalmasak és a szórakoztató fotókabinunk bérletének részét képezik. Ily módon mind a fiatalabb, mind a korábban született nemzedékek szórakozni fognak, és egyedi emlékeket vihetnek magukkal haza az eseményedről. Retro fotókabin, de benne rejlő legmodernebb technológiákat köszönhetően a fényképeid első osztályúak lesznek, ugyanakkor azonnal, villámsebességgel, kevesebb mint 8 másodperc alatt kinyomtathatók. és egyedi emlékeket vihetnek magukkal haza az ünnepi eseményekről .Egy gombnyomással elküldheted a fényképeket e-mailben vagy a QR-kód beolvasásával, letöltheted telefonodra és megoszthatod azokat barátaidal a közösségi hálózatokon.

Egyedülálló RETRO/VINTAGE dizájn a szlovák piacon, amely tökéletesen kiegészíti a te ünnepi eseményed.

Különleges tematikus kellékek széles választéka, amelyeket testreszabhatunk az ünnepi eseményedhez, és ugyanúgy hátteret tudunk csináltatni az elképzeléseitek alapján.

A legújabb technológiák biztosítják minőséges és gyors nyomtatást 8 másodpercen belül, így a vendégek egy pillanat alatt egyedi emléket kapnak a kezükbe.

Sajátos reklám közvetlenül a kinyomtatott fotón, ahova elhelyezheted cégednek logóját, (esküvő, bál, ...) esetén egyedi grafikát készítünk a te kívánságod szerint.

SZOLGÁLTATÁSOK

ESKÜVŐK

Hogy a te különleges napod boldogabbá tegyen téged és vendégeited, és egyedi ajándékot készíthessenek neked vendég fotókönyv formájában, és hogy egyedi emlék képet vigyenek haza a te nagy napodról.

SZALLAGAVATÓ

Felnőttkori próba vár rád, de ma este az első osztályú szórakozásé lesz főszerep a szórakoztató fotókabinunknak köszönhetően, amelyet nem csak ti, hanem családtagjaitok és tanáraitok is szeretni fognak.

ESEMÉNYEK

A rendezvényeitekről a vendégek exkluzív emléket vihetnek magukkal haza nyomtatott fénykép formájában (céges rendezvények, próbabál, bálok, Halloween, Mikulás party, karácsonyi partik, az évnyitó, születésnapi ünnepség, szilveszter,…)

GALÉRIA

 • FOGLALJTOK LE


  Kapcsolatfelvételi űrlap:

  * ki kell tölteni az összes mezőt.

  ELERHETŐSEGÜNK

  Gergely TÓTH

   +421 908 353 528


  Patrik BENČÍK

   +421 915 816 203


   info@GPfotobox.sk

   facebook.com/GPfotobox.sk

   instagram.com/gpfotobox


  PARTNERINK